Sari la conținut
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ciprian 7 Oct 2009 @ 22:49

    daca zic “fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck” ma cenzurezi? :)) nu de alta da asta reactia a fost de genu “ai sa`mi baaaaaag” …
    nu stiu ce sa zic …iti dai seama daca deschizi un club cu dansatoare de genu …. cred ca ar veni cupluri doar pt show … sau ai da faliment ca fetele sunt serioase si nu vor ….sampanie :D

    Raspunde
  2. valentina 7 Oct 2009 @ 23:05

    woooow!!!!!!!!!!!!

    Raspunde
  3. criserb 8 Oct 2009 @ 08:33

    @Ciprian – nu te cenzurez man, e de inteles reactia ta, asa am zis si eu cand l-am vazut :)

    Raspunde
  4. simona 8 Oct 2009 @ 15:07

    Frate exista si campionat pt dansu la bara!!Te pomenesti ca au si diploma pt asa ceva!!Adevaru e ca dansu care l-am vazut aici nu e chiar usor, iti trebuie ceva antrenament si conditie fizica sa faci asa ceva!E ca un sport de fapt.

    Raspunde
  5. Valy & Deima 9 Nov 2009 @ 03:54

    Incredibil cum prin antrenmament, perseverenta si atitudine orice activitate umana devine ARTA.Superb, fetele astea merita tot respectul ! Cea ce s-a vazut aici nu ets eusor deloc, este foarte greu si pariez ca multe procente din lumea asta nu pot face nici macar o simulare a ceea ce s-a vazut aici, dar este foarte usor sa categorisim ! Diploma nu cred ca rasplateste nici 1 % din efortul si munca depusa aici. Aceste merita respect si venerare pana la sublim.
    FELICITARI !!!

    Raspunde
  6. mitza21 15 Nov 2009 @ 13:15

    Americani astia fac championship din orice
    este frumos , dar oameni astia nu mai stiu sa faca alceva !!!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)