Sari la conținut

Va recomand Aplicatia Mobile Banking Unicredit-Tiriac

mobile-banking-unicreditAm tot intentionat sa scriu postul asta dar ori am uitat ori m-am luat cu altele.

Eram multumit de aplicatia de online banking de la Unicredit dar imi doream mult o aplicatie pentru mobil, care sa faca acelasi lucru. In cele din urma au resuit sa o faca si am fost printre primii care mi-am instalat-o.

Am gasit-o in market si am solicitat activarea ei. Mi-au raspuns atunci ca aplicatia este in teste si o sa fiu anuntat cand o sa fie dispobibila publicului larg.

Cand am primit mailul in care mi se spunea ca pot sa-mi instalez aplicatia am fost asa de fericit de parca era produsul meu scos pe piata.

Ma rog, astea sunt detalii, sa va spun despre aplicatie.

Aplicatia se poate downloada de aici sau puteti sa o cautati in market-urile voastre. Merge pe orice terminal mai destept asa ca nu trebuie sa intampinati probleme.

Apoi solicitati bancii activarea aplicatiei, eu le-am dat un mail din contul de online banking, si o sa primiti un contract pe care il semnati. Totul online.

Ulterior o sa primiti un cod de activare, il bagati in aplicatie si din acel moment aplicatia voastra este functionala.

Astfel puteti sa vedeti in orice moment cati bani aveti in cont, cat datorati in cazul in care aveti un credit, si tot felul de alte informatii pe care le vedeti si atunci cand accesati serviciul online, doar ca puteti sa fiti oriune. Pana la urma mobilitatea este ideea.

Puteti face plati de pe mobil, puteti face orice operatiune care este disponibila si online. In plus, o sa va fie mai usor sa gasiti bancomatele bancii atunci cand cautati unul intr-o zona pe care nu o cunoasteti.

Aici puteti vedea un demo al aplicatiei. Nu are rost sa va dau eu print screen-uri daca o puteti vedea acolo integral.

De ce sunt eu asa incatat de aplicatie? Pai simplu, sunt client Unicredit si na, nu ma incanta cu nimic faptul ca alte banci aveau iar ei nu.

P.S. Nu am marcat postul "publictate" pentru ca nu este, este doar parerea mea despre un serviciu ce-mi place.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. un om 18 Oct 2012 @ 21:36

    La Ing e disponibila de ceva vrem si nu trebuie sa faci nimic
    doar o downloadezi si daca ai hombancking incepi s-o folosesti…

    Raspunde
  2. mihai 19 Oct 2012 @ 10:42

    folosesc si eu aplicatia asta, e foarte buna , un singur lucru il pot reprosa: nu se pot face plati utilitati, adica nu le poti face ca pe online banking, sa alegi furnizorul si gata, aici trebuie sa stii contul etc si asta ma cam enerveaza.. Am semnalat problema si au zis ca o vor rezolva. Sper sa o faca, mai ales ca aplicatia se plateste, nu e gratuita.

    Raspunde
  3. culea marian 15 Jan 2016 @ 20:49

    Am și eu aceasta aplicație. Știe cineva dacă resemnez telefonul pot folosii același cod la noua aplicație sau este necesara o maya activare a aplicatiei??

    Raspunde
  4. criserb 15 Jan 2016 @ 22:09

    @culea marian – din ce îmi aduc aminte, pentru că am trecut și eu la un moment dat prin asta, este nevoie de un nou cod. Dar ți-l generezi singur, direct din aplicația de online.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)