Sari la conținut

Castiga 2 invitatii duble la concertul Vunk

Trupa Vunk isi lanseaza albumul Nimeni nu scapa (fara emotii) ocazie cu care va invita la concert. Concertul va avea loc la Sala Polivalenta pe 14 noiembrie ora 20.

Despre concert va pot spune ca in deschidere ii puteti vedea pe Viky Red si Fara Zahar. Vor urca pe scena alaturi de Vunk – Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima si oricum una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa  “Altcineva“), dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big.

Ce ziceti, va bagati?

Convingeti-ma ca sunteti fani Vunk, pana maine (miercuri, 14 noiembrie, ora 16:00) si va dau doua invitatii duble la concert.

Multa bafta tuturor!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. alice 13 Nov 2012 @ 20:45

    Eram studenti (sa fie vreo 10 ani de atunci) in practica (cu facultatea) la mare si intr-o seara la o terasa am auzit melodia “Noi o scoatem la capat” de vreo 4-5 ori. Evident ca in “aburii” alcoolului am inceput noi sa fredonam acea melodie si 1 saptamana intreaga l-am stresat pe profesorul coordonator cu melodia respectiva (si-a adus aminte la finalul facultatii de acea melodie pe care noi o “lalaiam” iti dai seama ca ceea ce faceam noi nu se chema “cantat”)

    Raspunde
  2. Loredana 13 Nov 2012 @ 21:01

    Nu stiu daca cuvantul “fan” mi se potriveste. insa, stiu ca muzica lor imi da o energie pozitiva si ma indeamna s-o fredonez, visand departe.
    In concluzie, mi-as dori sa ajung maine, 14 noiembrie, ora 20:00, la concertul Vunk.

    Raspunde
  3. Bi 13 Nov 2012 @ 21:06

    Sunt fan Vunk! Demonstreaza-mi si tu ca ai incredere in cuvintele mele si trimite-ma la concert!

    Raspunde
  4. mo 13 Nov 2012 @ 22:29

    mie mi place vunk pr vocea lui cornel, si mi ar placea sa l vad la concert, nu numai cateva secunde in zona job ului meu ;)

    Raspunde
  5. Marian C. 14 Nov 2012 @ 09:01

    Eu sunt fan Vunk pentru ca am crescut cu ei, ca in zilele copilariei mi-au oferit toate starile posibile, prin muzica lor am simtit si am trait dragostea si fericirea, dar si tristetea. Vreau sa merg sa-i vad (punct)

    Raspunde
  6. zarzarel 14 Nov 2012 @ 09:30

    Sunt fan Vunk, pentru ca imi place muzica de calitate, pentru ca nu au devenit chiar asa de comerciali ca alte trupe si pentru ca in ultima vreme parca s-au reinventat. Parerea mea :)

    Raspunde
  7. Alina Andreea 14 Nov 2012 @ 13:14

    Ascult Vunk de cand eram mica. Pot spune ca am copilarit pe melodiile lor, si multe din ele le asociez cu amintiri, perioade frumoase din viata mea pe care as vrea sa le traiesc. Asta nu se va intampla, nu voi mai putea fi din nou copil…insa un lucru e sigur muzica celor de la Vunk va trai vesnic si ma voi bucura ascultandu-i de fiecare data.

    Raspunde
  8. ramona 14 Nov 2012 @ 15:34

    acest concert va fi ca Raiul pe Pamant. Cum sa nu-si doresca cineva sa mearga?inclusiv eu, desi as avea facultate pana la ora 20;)).

    Raspunde
  9. criserb 14 Nov 2012 @ 16:16

    @Loredana si @zarzarel aveti cate o invitatie dubla ;) Astept mail (urgent) pe criserb [at] gmail [punct] com cu numele voastre complete si un nr de telefon pentru a va putea spune cum intrati in posesia invitatiilor.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)