Sari la conținut

Cetățenii capitalei sunt niște oameni de nota 10 cu felicitări

Dragi prieteni, nu credeam că am să pun vreodată un astfel de titlu, dar pur și simplu filmulețul de mai jos m-a obligat să fac acest lucru.

Cu toate că știți și voi câte “facilități” oferă Bucureștiul persoanelor nevăzătoare, se pare că spre deosebire de autorități cetățenii orașului sunt cu un suflet deosebit.

Mai jos aveti un material, în care cei de la Evil DUCK Jokes au deghizat un bărbat în nevăzător și l-au trimis pe străzile orașului. Și-a pierdut omul portofelul, a vrut să se plimbe cu metroul, a rătăcit pe străzi, etc. Vedeți mai jos cât ajutor a primit din partea Bucureștenilor.

http://www.youtube.com/watch?v=GikOCfKnrPw

Eh, ce ziceți? Vă vine să credeți că trăim într-un oraș cu oameni așa sufletiști?

P.S. Încă un exemplu de MARE OM am vazut ieri aici, chiar merită să-l cunoașteți și voi.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Jules 19 Mar 2014 @ 11:45

    Mie îmi vine să cred, da. Ne-am învățat cu “răul” și să nu mai avem așteptări de la necunoscuții din jurul nostru, dar și ei sunt fix la fel ca noi. Începe din nou să ne pese, și e ceva ce-am observat de ceva vreme și mi se pare minunat. Redevenim umani, după o perioadă în care am fost roboței lipsiți de sentimente.

    Raspunde
  2. elena 19 Mar 2014 @ 11:54

    Nu stiu de ce, insa ma asteptam ca romanii sa reactioneze asa. Poate suntem noi necivilizati si lipsiti de educatie, dar unul acolo care sa dea o mana de ajutor tot se gaseste.

    Raspunde
  3. ideal 20 Mar 2014 @ 00:28

    Idealul …
    daca era in ratb, crangasi, giulesti, rahova, etc. era praduit.

    Raspunde
  4. Florin 20 Mar 2014 @ 15:56

    Orbii sunt un tabu pentru întreaga specie umană în sensul că oriunde în lume s-ar fi întâmplat exact la fel. Dacă asta demonstrează că nu suntem mai rău ca absolut toți ceilalți… mă rog, nu mi se pare un titlu de glorie. Dacă era un bătrân nu foarte bătrân, bolnav nu foarte bolnav și nu ar fi avut o “prezență” ieșită în vreun fel din comun, sau pur și simplu o persoana medie din toate punctele de vedere, lucrurile ar fi stat cel puțin “destul de diferit” daca nu chiar “foarte diferit”. Abia atunci s-ar fi făcut remarcate diferențele în sensul pozitiv, deci nu speculând/testând o reacție atipică generală a speciei umane la orbi.

    Raspunde
  5. Andrei 20 Mar 2014 @ 21:47

    Dovada ca se poate. Romanii au bun simt, mai ales cei de rand. Nu sunt cuvinte pentru asa cazuri, chiar nu sunt!

    Raspunde
  6. sorin 21 Mar 2014 @ 17:50

    Cuplul cu, copilul in parc, in carut imi sunt amici si va spun sincer ca indiferent de situatie ar fi facut la fel; nu era important sa fie orb sau sa aiba un alt handicap. Stima pentru tinerii care respecta mult mai mult decat se asteaptau generatiile trecute. Sa multumim parintilor si mediilor pozitive.

    Raspunde
  7. d 22 Mar 2014 @ 13:32

    Asta pentru ca sunt tineri si pentru ca sunt romani, nu alte minoritati-parazit :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)