Sari la conținut

Coșul de Paște pentru firme

cos-cadou-cu-vin-inima-de-pivoine-perfect-easter-cod-14pb19După cum se știe, an de an, firmele cumpără tot felul de coșuri de Paște pentru colaboratori. Sunt destul de rare cazurile în care aceste coșuri sunt și pentru angajați, dar totuși mai sunt. Am dat la Sebi de un concurs pentru aceste firme, care pot să cumpere într-un final aceste coșuri moca, dacă ele sunt cumpărate de pe GourmetGift sau de pe Coșuri Paște. Astfel una din firmele care fac comanda din link-urile de mai sus are șansa să-și primească banii înapoi, în limita a 10.000 lei.

M-am uitat și eu pe cele două site-uri și am văzut că prețurile nu sunt deloc mari, aveți de unde alege. De la coșuri cu prețuri mici, cu câteva produse, până la coșuri foarte bogate cu prețuri pe măsură.

Dacă sunteți o companie nu trebuie să ratați aceste site-uri, cine știe, poate anul ăsta coșul de Paște nu o să vă coste nimic ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Mihaela 17 Nov 2014 @ 14:55

    Cel mai mult am observat ca s-au incetatenit si au intrat deja in traditia urbana si corporate cosuletele de cadouri pline cu bunatati diverse, precum bauturi sau bomboane fine, obiecte decorative handmade, diverse lucruri utile, toate intr-un cosulet de rachita foarte interesant ambalat si extrem de aspectuos si apreciat!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)