Sari la conținut

Cu fetița de 3 ani în vestiarul bărbaților

După cum știți nu am copii și poate că nu sunt eu cel mai în măsură să vorbesc despre acest lucru, dar întrebări pot să-mi pun și eu…

O fetiță de 3 ani este surprinsă în vestiarul bărbaților la un anumit centru de fitness din capitală și bărbații de acolo nu au fost foarte încântați. Știți și voi cum este într-un vestiar, oamenii se plimbă după bunul plac, ies de la duș așa cum au fost lăsați de cel de sus, până se îmbracă cu ceva.

Ei bine, acești oameni atunci când au ieșit de la duș, au văzut pe acolo o fetiță de trei ani și nu prea le-a convenit chestia asta. Ei se așteptau ca într-un loc destinat bărbaților să întâlnească numai bărbați.

vestiar barbari

Partea proastă este că bărbatul care era cu fetița nu putea să o ducă la vestiarul destinat femeilor pentru că el este bărbat, iar iubita lui este tot bărbat. Deci… nu prea aveau cum să ducă fetița în partea cealaltă.

În același timp, mă gândesc că ceilalți bărbați, tocmai ieșiți de la duș, aveau și ei dreptul de a se simți deranjați de prezența fetiței în locul destinat lor.

No, voi cum vedeți situația asta, ce este în neregulă în acest caz? Cum ar putea respectivul club să gestioneze situația, pentru că vă dați seama că au fost depuse reclamații peste reclamații, din ambele părți.

Și vă întreb pe voi, ca părinți ce sunteți (mă gândesc că sunt și părinți pe aici) este normal ca o fetiță de 3 ani să fie în vestiarul bărbaților? Și dacă da, care este vârsta maximă pentru care ar fi normal să fie?

Dar invers, un băiețel în vestiarul femeilor? Și tot așa până la ce vârstă?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Daciana 9 Sep 2014 @ 00:24

    In Germania nu exista aceasta problema. Multe bazine au ca regula “no bathing suit” Parintii vin acolo cu copii si mai mici de 3 ani. Sincer nuditatea nu mi se pare o rusine, noi o face sa fie si noi cream incomoditatea care o inconjoara.

    Pentru Romania ce mi se pare ciudat este ca deschiderea este diferita si in orasele mici, comparativ cu cele mari. In vestiarele din Timisoara, nuditatea este k, adica poti face dus fara probleme in costumul Evei/lui Adam, dar in cele din Deva nu. Imi aduc si acum aminte de privirile ciudat primite.

    Oricum, ca si concluzie, barbatii ar trebui sa treaca peste problemele lor existentiale. Situatia e normala. Ce atata mare scofala! Daca era invers, pot sa pun pariu ca nu se facea caz :)

    Raspunde
  2. criserb 9 Sep 2014 @ 00:30

    @Daciana – nu vorbim aici de nuditate, este alt subiect și sunt de acord cu tine. Dar o fetiță înconjurată de falusuri… oare este o imagine ok pentru ea?

    Raspunde
  3. Georgi 9 Sep 2014 @ 03:43

    @criserb – Nu ,nu este.
    Si spun asta,nu pentru ca sunt incuiata (abia am 22 de ani)..ci pentru ca in zilele noastre (bine,si in trecut exista asta ,dar nu exista media, deci nu erau cunoscute atat de multe cazuri) , pedofilia e in floare, sunt o multime de dezaxati sexual, unde mai pui faptul ca fetita aia poate ramane cu o mica trauma (depinde cum percepe ceea ce vede).
    E cu dus si intors subiectul.
    In principiu nu mi se pare normal ca un adult sa stea dezbracat un fata unui copil.Da,un alt copil era ok.
    Pentru mine,chestia asta cu open minded, are o limita.Da,fac nudism, de fata cu adultii ,de exemplu..dar daca vad copii pe plaja,ma imbrac si plec.
    Logic si corect ar fi ca sala respectiva sa aiba un loc unde sa fie supravegheati copii cat timp parintii sunt la antrenament,respectiv la dus.

    @Daciana…in Germania si Austria sunt raportate cele mai multe cazuri de abuz sexual asupra minorilor,din Europa…de-aia sunt ei atat de open minded incat pedofilii sunt aproape protejati de lege,daca nu intervine presa.Sa lasam copii sa traiasca in lumea lor.Au timp de la 13 ani sa invete destula anatomie la scoala,sau pe unde mai vor ei ..dar la 3 ani mi se pare cam..prea devreme pentru astfel de “normalitati”.

    Just my 2 cents…

    Raspunde
  4. Andrei Lowry 9 Sep 2014 @ 04:24

    Problema la situație este foarte simpla. Multe centre de fitness care se respecta si promovează fitnesul de familie au bai si dușuri de familie. Nu trebuie sa fii gay ca sa te confrunti cu o situație ca aceasta . Poți sa fii un tata singur care își creste fata fără mama ori pur si simplu tata care duce fetița la înot si trebuie sa se schimbe in costumul de baie . Mama este la servici si tata trebuie sa fie cel care are sarcina de a duce copilul la înot.

    Raspunde
  5. criserb 9 Sep 2014 @ 08:47

    @Andrei Lowry – soluția băilor de familie este foarte ok. Dar ce te faci atunci când ele nu există, te apuci să te cerți cu conducerea sălii respective sau alegi o altă sală potrivită nevoilor tale?

    Raspunde
  6. spanac 9 Sep 2014 @ 10:15

    de fetita nu stiu ce sa zic… mai ales situatia ei, mi=am exprimat clar parerea despre homosexualii care adopta copii. uite ce se intampla. in mod normal, la 3 ani nu cred ca=si mai aduce fetita aminte ce-a fost atunci. nu stiu… insa ce parinte esti tu, indiferent de orientarea ta sexuala, cand duci copila la matarangi?
    la fel si la baietei, pana pe la 3 ai. e exact ca la plaja. pana la ce varsta iti losi copilul gol pe plaja. ori pana unde vrei tu, ori pana fi-tu de 5 ani cere slip, ca-i e rusine sa mearga cu cucul gol.

    in situatia data nu stiu ce se poate rezolva… daca se poate rezolva. pai daca aia deja de la 3 ani si-au dus copila la vestiar, cred ca aacasa stau in curul gol in fata ei, doae e fi-sa, nu?

    trebuia unul sa intre la vestiar sa se schimbe, iar celalalt sa astepte cu ea afara, pana se mai elibereaza la vestiar, apoi putea intra. asta era cel mai corect lucru de facut. cel putin asa cred eu

    Raspunde
  7. O părere 9 Sep 2014 @ 13:41

    Pai fetita acasă nu este înconjurată de falusuri? Atunci nu mai spune nimeni nimic? E ceva normal. Si dacă nu le convine atunci să schimbe sala de fitness. Simplu. Părerea mea este că nimeni din comunitatea gay nu ar trebui să adopte un copil.

    Raspunde
  8. Ce nu ti convine? 24 Aug 2020 @ 23:58

    @criserb – e, uite asa se simt femeile cand intra magarii de barbati peste ele la vestiare sau la toalete cu fetele lor de mana. Mai gasesti un tata care spune ca nu poate sa si duca fata la barbati ca vede pute si o aduce la femei. Nu iau in calcul sau nu vor sa ia ca acolo sunt femei dezbracate. Cum sa intri tu ca barbat acolo? Esti cu capul? Obsedati sexual, javrele care fac asta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)