Sari la conținut

Îmi doresc să iasă Iohannis președinte și să impoziteze veniturile bisericii

Pentru ca biserica să mai facă rost de un ban ar fi în stare de orice, chiar să facă campanie electorală lui Ponta. Din câte știu eu chestia asta este cam interzisă, dar na, ce contează legile și bunul simț când este vorba de un ban în plus pe care probabil că o să-l câștige dacă iese Ponta.

Eu îmi doresc să iasă Iohannis președinte și să impoziteze veniturile bisericii, pentru că așa este normal. Eu plătesc impozite, să plătească și ei.

https://www.youtube.com/watch?v=8vfkrQcFT70

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. vali 11 Nov 2014 @ 15:32

    Eu zic sa-l intrebi pe Iohannis, acum, inainte de alegeri, daca va impozita veniturile bisericii. Ce zici, iti va raspunde? Doamne, cate deziluzii veti avea! Va mai amintiti pe ce val de simpatie a venit Basescu? Iohannis este o copie stearsa a lui Basescu, macar Basescu avea farmec, intr-un anumit fel. Iohannis nu a spus niciodata pe cine va pune prim ministru, despre Predoiu au spus altii. O sa ne faca o surpriză? De ce este inconjurat mai mult de pdl-isti, decat de pnl-isti? Pentru ca PDL reprezinta puterea financiara. Ei vor fi la butoane pt ca ei sunt marii sponsori. Concluzie: politica e tare urata!

    Raspunde
  2. Marian 11 Nov 2014 @ 16:26

    @vali – oricum unul dintre ei o sa iasa presedinte, pe cine vrei, pe ponta sau pe Iohannis? Eu il vreau pe Iohannis pentru ca nu il suport pe comunistul de ponta.

    Raspunde
  3. klador 11 Nov 2014 @ 16:28

    Ar trebui sa plateasca impozite pentru fiecare banut adunat la cutia milei stors de la ultimu batran amarat!Institutie cu fata bisericeasca condusa de mafioti si pedofili …le umflam sutanele ca sa coboare din BMW-uri cand vin la slujbele citite de pe tablete…asta e doar un exemplu banal ca mafia asta organizata se desfasoara la un nivel mult mai mare.

    Raspunde
  4. crina 11 Nov 2014 @ 16:50
    Raspunde
  5. criserb 11 Nov 2014 @ 16:54

    @crina – ăla e fake, ortodoxii nu se închină cum scrie ăia acolo :)

    Raspunde
  6. vali 11 Nov 2014 @ 17:34

    @marian Nu stiu daca am sa votez. Atata manipulare, minciuna, agresivitate, intoleranta de ambele parti, m-au scarbit pur si simplu. Abia astept sa treaca saptamana sa nu-i mai vad.

    Raspunde
  7. criserb 11 Nov 2014 @ 18:00

    @vali – partea proastă este că ai să-l vezi pe unul din ei mai mult decât o să-ți dorești…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)