Sari la conținut

Mai sunt produse care pot sa-mi schimbe parerea

Dupa cum stiti, de vreo luna ma numar printre cei care au testat noile produselor Dove destinate barbatilor in cadrul campaniei, The MEN Test (#theMENtest). A trecut ceva timp de atunci, asa ca acum pot sa zic ca mi-am format o parere despre ele.

Sincer, am fost putin sceptic la inceputul campaniei, mai ales pentru ca sunt genul de om care atunci cand gaseste un produs de care e multumit, cu greutate il mai schimba sau mai testeaza altele.

Uimirea cea mare mi-a fost data de Deo roll-ul Dove Men Extra fresh, care s-a dovedit a fi peste toate produsele pe care le-am folosit pana acum. De-a lungul timpului am folosit destule astfel de produse impotriva transpiratiei, dar de vreo 5-6 ani am ramas fidel unui singur produs pe care l-am folosit si laudat de cate ori am avut ocazia. Chiar nu credeam ca exista ceva mai bun, dar… uite ca exista. In plus, pe langa caracteristica esentiala (pentru mine) a unui antiperspirant – si anume stoparea transpiratiei – Deo roll-ul Dove Men, isi mentine mirosul foarte mult timp, ceea ce nu intalneam la deo roll-ul folosit inainte. Pe langa asta, Dana e foarte incantata de el pentru ca nu mai pateaza hainele asa cum se intampla cu cel pe care-l foloseam uzual. Bine, pentru mine asta nu era chiar un inconvenient pentru ca eu nu sesizam hainele patate decat daca imi atragea ea atentia :) Deh, noi barbatii nu suntem asa de pretentiosi cand e vorba de patarea unui tricou pe dedesubt :P sau hai sa zic eu, ca sa nu generalizez.

Alt produs care mi-a placut si pe care il folosesc inca cu placere este gelul de dus care m-a cucerit din prima pentru mirosul sau fresh si felul in care lasa pielea dupa ce-l folosesc.
Am scris acest post pentru ca eu chiar credeam ca aceste produse nu pot sa vina cu ceva in plus fata de ceea ce eram eu obisnuit, dar uite ca se mai si inseala omul…

Daca nu le-ati folosit, eu zic sa la incercati si imi veti da dreptate.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Iulian 8 Jul 2011 @ 11:51

    Ma gandeam ca sunt singurul. Dupa ce am vazut la zoso de ele, am zis ca ia sa schimb si eu deo roll-ul de la garnier cu asta de la dove, cine stie…

    Deci cum sa zic, chiar si dupa o zi intreaga intr-o masina fara aer conditionat, nu miros a transpiratie deloc, si cand te dai cu el e chiar o senzatie de prospetime. Si cand mai adaugi si detaliul ca macar l-au facut destul de lat si pentru o axila de barbat, nu ca pentru femei sunt restu de tre sa dai in 2 randuri, depaseste orice am incercat pana acuma. Cu muuuuult.

    Raspunde
  2. Amzis 8 Jul 2011 @ 12:14

    bune produsele dove. aveam ceva din Italia , Dove era un antiprespirant gen spray foarte bun

    Raspunde
  3. Alexandru Savu 8 Jul 2011 @ 13:07

    “Produse” nu “poduse”.

    În rest și eu sunt fan Dove.

    Raspunde
  4. dinittza 8 Jul 2011 @ 13:34

    Nu ma mai numar printre cei care folosesc produsele de la Dove pentru ca am auzit ca sunt cele mai cancerigene produse de pe piata.
    Trebuie sa recunosc ca am folosit o perioada produsele si am fost extrem de incatata de ele.

    Raspunde
  5. criserb 8 Jul 2011 @ 14:59

    @dinittza – da, daca iti zic ca Colgate e cancerigena ce o sa faci, nu te sa te speli pe dinti?

    Sunt prostii toate astea, atatea aud de ma doare capu’. Cu Danone a fost la fel in timp ce concurenta a lansat un nou produs pe piata…

    Raspunde
  6. dinittza 8 Jul 2011 @ 15:10

    Stiam si de Colgate..nici acest produs nu il folosesc. Nu stiu daca este adevarat. Prefer sa nu risc.

    Raspunde
  7. Alexandru Savu 8 Jul 2011 @ 15:21

    Da, așa e și în general toate produsele sunt cancerigene, cu E-uri și coloranți feluriți.

    Medicii recomandă mutarea oamenilor în colibe și vânatul cu bâta pt. un trai sănătos.

    Stone age is back.

    Raspunde
  8. dinittza 8 Jul 2011 @ 16:04

    Nu e chiar asa. Medicii iti recomanda tot felul de buline in functie de companiile cu care au ei contracte. Nu cred ca medicilor le mai pasa de starea ta de sanatate ci de buzunarul lor. Nu cred ca modul de viata sanatos are neaparat legatura cu mutatul in ‘colibe’. Pana la urma suntem ceea ce consumam si daca suntem un pic atenti, cred ca putem elimina macar o parte din produsele care ne fac rau. Nu sunt de acord cu ideea ‘oricum sunt toate cancerigene, asta e!’

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)