Sari la conținut

Mi-am luat două sticle filtrante și am rămas fără ele. Fii-miu și le-a însușit.

Zilele trecute mi-am luat două sticle filtrante de la Brita, varianta Fill&Go. Am luat două cu gândul să-i dau una lu’ fii-miu, cea portabilă, bună de drumeții și luat cu tine pe oriunde ai merge și una pentru birou, să am și eu de unde bea o apă mai bună, filtrată, fără gust sau miros de clor, fără calcar sau metale grele.

Brita este renumită pentru cănile sale filtrante, dar foarte răspândite la noi sunt cele gen carafă, de ținut în casă. Sincer nici eu nu am știut de astea portabile până n-am dat de ele întâmplător pe site.

Ei bine, cum am ajuns cu ele acasă, am rămas fără ele. Dar știți cum, instant. Le-am scos să i le arăt Danei și fii-miu hop pe ele, că-s frumoase și le-a luat pe amândouă.

I-am zis că doar una e a lui, că poate să-și aleagă, și a zis “nu tati, sunt ale mele, una pentru curte și una pentru plimbare”.

Am mai putut să zic ceva? Copilul avea dreptate în felul lui, are nevoie de două :)

Partea bună este că nu mă mai pune să-i cumpăr tot felul de sticulțe de apă, care mai de care cu o formă mai atrăgătoare și mai scumpă. Se pare că astea îi plac maxim și chiar le folosește foarte des. A început să bea mult mai multă apă de când le are, și-mi zice că acum apa e mai bună, de aia bea mai mult.

Ce să vă zic, sticlele sunt chiar mișto, puțin cam mari pentru un copil, dar numai bune pentru un adult.

Preferata mea este cea transparentă, este foarte elegantă, cel puțin din punctul meu de vedere. Apa are alt gust, nu știu cum să vă descriu, dar parcă este mai proaspătă. Poate este doar o impresie, dar eu așa simt.

Cea portabilă este potrivită pentru ieșit, în natură, cu bicicleta, pe munte sau oriunde vrei să ai o apă bună cu tine.

E ușor de transportat datorită agățătoarei ce o are și mai cool ca o sticlă de plastic de care eu m-am cam săturat. Am prea multe și nu mai am loc de ele. Plus faptul că folosind o astfel de sticlă, mai salvăm un copac, mai facem și noi un bine pământului.

Sticla este făcută dintr-un plastic de calitate, fără BPA, și îndeplinește tot felul de standarde internaționale. Are rol de depozitare, dar mai important rol de filtrare a apei. Filtrele, niște discuri, se schimbă după 150L de apă filtrată, ceea ce este suficient. Este un produs de calitate pe care vi-l recomand cu drag.

Cele două, luate de mine sunt 69 de lei, le găsiți aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
 1. Claudiu 23 Aug 2017 @ 14:44

  Apa de care pui? De la robinet/put sau plata?

  Raspunde
 2. criserb 23 Aug 2017 @ 14:58

  @Claudiu – la mine apa nu este potabilă, iau bidoane cu apă de la h2on, De acolo îi pun lui apă. Practic acum este o apă filtrată încă o dată.

  Raspunde
 3. Diana 28 Aug 2017 @ 16:22

  Buna Cristi!
  Chestiunea pe roti de unde ati luat-o? :)

  Raspunde
 4. criserb 28 Aug 2017 @ 17:11
  Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)