Sari la conținut

Poze cu LG Flex

De vreo 3 zile ma plimb cu inca un telefon, un telefon mare si flexibil. Este mai mare ca Note-ul meu si este un telefon foarte bun, dar nu despre telefon am sa va povestesc acum, am sa-i fac un review cu alta ocazie.

Acum am apucat sa descarc pozele facute cu el in astea 3 zile si am ramas placut surprins. Aruncati o privire peste ele si puteti sa va faceti singuri o parere.

Daca este sa-mi dau eu cu parerea, telefonul are o camera foarte misto care se comporta foarte bine in conditii de lumina ok, probabil una din camerele foarte bune, de pe un telefon, pe care am pus eu mana. Pe noapte inca n-am apucat sa-l testez, dar o sa vina si randul acelor teste si am sa impart cu voi rezultatele.

Orice intrebare aveti cu privire la telefon va rog sa o lasati intr-un comentariu si am sa incerc sa testez exact ceea ce va intereseaza pe voi. Nu exitati, daca tot il am in teste macar sa raspund intrebarilor tuturor.

Nota: Telefonul LG Flex este primit in teste de la Orange prin programul Orange Smartphone Tester.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. BellaDiva 5 Feb 2014 @ 23:27

    Ies bine pozele insa telefonul este bomba…

    Raspunde
  2. criserb 6 Feb 2014 @ 10:35

    @BellaDiva – De ce spui ca este o bomba, eu din cate m-am jucat cu el pana acum nu prea am ce-i reprosa, poate doar faptul ca nu este foarte stabil in mana, cam aluneca, dar in rest… eu n-am gasit ceva rau la el.

    Raspunde
  3. BellaDiva 6 Feb 2014 @ 10:38

    Mie nu-mi place cum arata :)

    Raspunde
  4. criserb 6 Feb 2014 @ 11:35

    @BellaDiva – Stii cum este, gusturile nu se discuta :P Pe mine nu ma deranjeaza forma, este ok, m-am obisnuit cu ea (desi nu vad avantajele), ma deranjeaza ca aluneca in mana, in rest… mai testez si povestim.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)