Sari la conținut

Siteul pe care se depun declaratiile fiscale nu functioneaza

doua-discheteAzi a fost ultima zi de depunere a declaratiilor fiscale. Va dati seama cate firma au incercat sa-si depuna astazi declaratiile online, nu?

Multe, va spun eu.

Si pentru ca la noi e ca la nimeni, siteul e-guvernare.ro, pe care trebuiau depuse aceste declaratii fiscale, nu a functionat.

Acum e prosibil ca toate firmele sa fie amendate pentru ca nu si-au depus declaratiile la timp… pentru ca deh, asa se intampla in romania.

Si atunci ne mai miram de ce le-au trebuit zeci de ani sa renunte la discheta aia? 

Declaratiile fiscale care se depun online pe site-ul e-guvernare.ro nu pot fi transmise, portalul fiind indisponibil in aceasta dupa-amiaza. Situatia e complicata pentru contribuabili, in conditiile in care astazi e ultima zi pentru depunerea anumitor formulare fiscale. Contactati telefonic de AvocatNet.ro, reprezentantii ANAF de la departamentul de comunicare al institutiei nu au oferit momentan nicio explicatie.

[sursa]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. vlad 26 Jun 2012 @ 00:09

    Salutare. Uita cum sta situatia in Spania. Aici spre deosebire de Romania si persoanele fizice cu anumite venituri si anumite contracte de munce trebuie sa faca declaratie de venit pentru fisc. Daca ai castigat mai mult decat trebuia, o sa-ti revina sa le dai inapoi dar in majoritatea cazurilor se intampla sa primesti. Aici aglomeratia se creaza la inceput. De ce? Pentru ca dupa ce depui declaratia fiscala in 10 zile iti vireaza banutzii in cont. Daca o faci pe internet e si mai rapid si mai usor. Poate ar trebui sa invatam sa ne facem temele la timp si sa aruncam un ochi in curtea vecinilor europeni care stiu sa faca o treaba foarte simpla si usoara.

    Raspunde
  2. Ghiocel07 26 Jun 2012 @ 07:56

    Oare de ce romanul nostru sta pana in ultima zi pentru orice? Daca ai examen ingrasi porcul in ajun, daca ai de platit impozitul pe casa si masina te inghesuiesti in ultima zi la ghiseu, daca ai de depus un proiect o faci tot in ultima zi, daca depui declaratii se pare ca tot asa este moda, daca ai de platit facturi in ziua scadentei iti aduci aminte, daca ai de mers la un evenimant in ultima zi iti dai seaman ca nu ti-ai cumparat pantofi, daca-ti da seful de facut o lucrare nu esti de loc grabit tot in ultima zi ii vine randul, daca……si lista poate continua. Vorba lui Vlad, “ar trebui sa invatam sa ne facem temele la timp”.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)