Sari la conținut

Sunt momente in care anumite poze trebuie evitate

Faceam ordine in poze, le puneam pe fiecare la locul ei, asa cum fac din cand in cand. Parte proasta este ca m-am uitat acum peste pozele din Vizita in HD si am dat de virsli.

Nu va imaginati ce pofta mi-am facut, de unul singur si nesilit de nimeni :)

DSC_3547

Dupa cum v-am mai spus, virsli sunt niste carnati facuti din carne de oaie si carne de capra, un amestec pastrat secret de sute de ani in judetul Hunedoara.

In principiu cei mai buni virsli se gasesc in zona Bradului si a Salasului. Se mai gasesc ei si in alte parti, dar cei mai buni ii gasiti numai in locurile mentionate mai sus.

DSC_3551

Pozele acestui post au fost facute acum 2 saptamani, la Festivalul Virslilor, un eveniment care este numai la a 2-a editie. Sper din suflet ca aceasta tradite sa continue pentru ca sunt multe lucruri de promovat in tara asta si este pacat sa nu le promovam.

Un om, Cornel Jitaru este cel care pune suflet, care vrea sa promoveze turismul in Hunedoara. El a organizat intreg festivalul si toate i-au iesit asa cum si-a planuit. La anul, am sa ma duc din nou acolo, pentru ca atmosfera a fost foarte misto, iar visli… nu va mai zic nimic ca oricum imi ploua in gura. Mai bine va las cu niste poza, sa va ploua si voua :P

DSC_3553

Mai sus aveti o afumatoare speciala pentru virsli, in caz ca va intrebati.

DSC_3552

Daca Bahmuteanca gateste la doua tigai, eu nu pot sa mananc "la doua perechi"? :)

sambata_01164

Niciun blogger din aceasa excursie nu s-a plans de gustul vislilor, le-a placut tuturor si i-au facut sa dispara de parca era si Gog cu noi ;) Cum apareau pe masa, cum dispareau. Intr-un fel trist, pentru ca ma gandeam ca nu o sa le placa si o sa pot eu manca mai multi :P

Vizită în HD” 2013 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului Simeria, Agenţia de turism TOC Internaţional, Best Hotel Hunedoara, Cred ONG, CastelulCorvinilorHD.ro,Webbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Pitikut 26 Jun 2013 @ 14:14

    Chiar daca imi e foame am dat click.Mai am de tinut regim inca 6 saptamani.M-am obisnuit deja sa mananc fara paine.Nu ma mai afecteaza ceea ce vad.Salivez, dar e okay, pot rezista tentatiei.

    Raspunde
  2. criserb 26 Jun 2013 @ 14:22

    @Pitikut – ce regim urmezi si pt ce?

    Raspunde
  3. Pitikut 26 Jun 2013 @ 17:31

    Cristi, aveam ceva probleme mai vechi la stomac.Gastrita, hernie hiatala(intre stomac si esofag este un fel de insel care se deschide si inchide cand mancam si bem, la mine acest inel s-a cam stricat). BRGE(boala reflux gastro-esofagian), eram tot pe tratament.

    Din 3 in 3 luni mergeam la doctor sa-mi schimbe tratamentul.Am facut pana acum 5 endoscopii.Sunt destul de nasoale.Si m-am cam saturat sa tot umblu la gatsroenetrologi si sa tot stau pe tratament.

    In urma cu 3 saptamani eram pe la medicul de familie si citeam niste pliante de la spitalul Sf Constantin din Brasov.Asa am descoperit ca ma pot opera si sa sa scap de chin.In ziua respectiva am si sunat la spital, mi-am facut programae la chirurg pt a doua.M-am dus la doctoru chirurg cu rezultate de la ultimele doua endoscopii.

    I-am explicat ce si cum, el mi-a aratat, desenat explicat pe intelesul meu.O saptamana mai tarziu m-am prezentat la spital pt operatie.Operatia care am facut-o eu, mai bine zis procedura se numeste Fundoplicatura Nissen.

    Acum trebuie sa tin regim 2 luni.TRebuie sa mananc putin si des(6-8) pe zi.

    Uite aici o poza ca iti dai seama cam ce mi s-a facut.

    http://www.mayoclinic.com/images/image_popup/mcdc7_fundoplication.jpg

    Raspunde
  4. alex manole 3 Feb 2014 @ 22:13

    cum te mai simti duoa operatie si eu am reflux grav si in 3 zile am sa o fac

    Raspunde
  5. Eduard 12 Apr 2014 @ 00:01

    @alex manole – sa ma anunti cum te simti dupa,daca vei putea manca,etc,si eu vreau sa o fac, [email protected] https://www.facebook.com/EduardHector

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)