Sari la conținut

Unde schimbati anvelopele ieftin?

schimb-anvelope-iarna

Pe Bulevardul Ghencea.

E plin de vulcanizari cu preturi de 50/55/60 lei.

Daca nu le-ati schimbat pana acum dati o fuga pana acolo, nici cozi nu mai sunt.

Bafta!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. sby 15 Nov 2011 @ 11:39

    Mai e cu dus si intos, eu unul prefer autosoft, si asta pentru ca au echipamente de calitate, si personalul pregatit si nu te trezesti ca nu e o janta echilibrata bine sau mai stiu eu ce. Strang suruburile cu cheia dinamometrica etc…. tin minte ca in urma cu cativa ani, am fost la o vulcaniare mai mica, mi-au strans rotiile la mana sau cu pistolul si dupa vreo 10/15 km era sa imi cada roata roata stanga fata ca nu era stransa bine….

    Oricum, pentru roti normale (14/15/16) pretul nu variaza foarte mult intre o firma mare gen autosoft si cele de cartier. Eu merg pe principiul: Better safe than sorry :)

    Iar eu cu 19/20 nici nu ma gandesc sa merg la vulcanizari de cartier…

    Raspunde
  2. Iulian 15 Nov 2011 @ 11:41

    Eu imi fac cruce in fiecare zi cand vad ca apar tot felul de oferte pe site-urile gen groupon, schimb 4 anvelope = 120 ron in loc de nu stiu cat!!! Waw! In octombrie la orice vulcanizare te costa 8 ron sa-ti schimbe o anvelopa de pe janta. Daca mai aveai nevoie si de echilibrat, 1 Ron/gr, ai nevoie de 20 de grame pe anvelopa, egal 20 ron. Daca intra mai mult de 40 de grame deja e o problema ori la janta, ori la anvelopa. Si tot nu vad cum cu 4 anvelope ai ajunge la 120 ron.

    Acel 50 ron e pretul corect.

    Raspunde
  3. criserb 15 Nov 2011 @ 13:57

    @sby – la Autosoft e 30 lei pe roata. Minim. Nu zic ca nu sunt profesionisti, dar de ce sa le dau 30 lei pe o roata doar ca o dau jos si o pun la loc? Chiar nu ti se pare mult in conditiile in care intr-o vulcanizare normala treaba asta ar trebui sa coste maxim 10 lei? Ca strang suruburile cu cheia dinamometrica e ok, dar pana sa existe aceasta cheie nu tot cu o cheie se strangeau?

    Imi aduc aminte ca pe vremea cand era cu camera roata imi schimbam cauciucul singur, fara nush ce scule si era ok. Strangeam prezoanele cu mana si iar era ok. In plus din cate stiu eu un prezon nu se poate desface singur in timpul mersului pentru ca e facut in asa fel incat directia de deschidere este inversa fata de rotatia rotii. Poate gresesc dar eu asa stiu…

    Raspunde
  4. Moldo 15 Nov 2011 @ 19:05

    Si eu le-am schimbat in Arad. Aveam cauciucurile de iarna pe jenti separate, deci a fost doar:
    – demontat rotile vechi
    – (re)echilibrat rotile noi (erau echilibrate de anul trecut, dar ce-i sigur ii sigur)
    – montat rotile noi
    Total: 64 RON …. pentru 2 masini !

    Raspunde
  5. SIP 16 Nov 2011 @ 13:19

    Foarte ieftin fata de Mircea Badea pe care la costat 250 de lei, daca am retinut bine.
    E drept ca el si-a si “arhivat” anvelopele de vara !

    Raspunde
  6. criserb 16 Nov 2011 @ 13:59

    @SIP – pai nu comparam mere cu pere. Ca sa-i tina cauciucurile acolo plateste o chirie lunara. NIci nu mi se pare mult 250 lei. Probabil e chiria pe 6 luni… sau poate chiar un an.

    Raspunde
  7. carrera 15 Mar 2013 @ 23:51

    Azi am schimbat anvelopele cu cele de iarna.Vulcanizarea se afla in Rahova pe str.Caporal Preda vis a vis de scoala nr.141 langa biserica.Scos anvelope de iarna,montat anvelope vara,echilibrat,prezurizat,50 de ron.

    Raspunde
  8. Schimb anvelope 7 Jan 2014 @ 18:52

    In Bucuresti eu am mers cu cei de la Auto Agusta

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)